År 2014 föddes idén till Genereramera AB. Vi hade vid ett flertal tillfällen själva hjälpt vänner och familj att samla pengar till klassresor och fotbollsarrangemang mm.
Hur skulle vi kunna göra detta lite bättre och ännu enklare? Hur skulle vi kunna hjälpa till att generera lite mera? Svaret var givet – Det måste vara en produkt som behövs i alla hus och hem, så valet föll på hår & hudvårdsprodukter.

Vi egenutvecklade produkten, och eftersom miljö är viktigt för oss så det var viktigt att produkten är svensktillverkad. Vi ville även att produkten skulle hålla samma standard som de produkter som proffsen nyttjar.

Vi testkörde produkten med några föreningar och insåg att den var riktigt bra. Den är dessutom lättsåld och kunderna älskar bra hårprodukter.
Detta är en produkt som är enkel att sälja för föreningar och skolklasser. Det är också en produkt som passar i alla hem.

Konceptet är enkelt. Vi vill hjälpa skolor och föreningar att tjäna pengar på ett enkelt sätt. Vi vill erbjuda bra förbrukningsprodukter såsom schampo, balsam och andra hårprodukter.
Slutkunden kommer att få köpa produkter som håller hög kvalitet till ett väldigt förmånligt pris.

Föreningen/skolan tjänar pengar samtidigt går en del av Genererameras överskott till Friends.

Nu två år senare är det äntligen dags att starta igång på allvar.
Genereramera AB är verklighet.